Bij Radio Kunststof over Ivanka Trump

Tijdens het interview met Jellie Brouwer sprak ik over mijn fascinatie voor Ivanka Trump en de controverse rond de relatie tussen Trump en haar vader. 

Brouwer vroeg wanneer ik geïnteresseerd begon te raken in Ivanka Trump en voor dat antwoord moesten we ver terug in de tijd – lang voordat Trump zich kandidaat stelde voor het presidentschap. ‘Toen ik 19 was liep ik stage in New York City. Op een feestje kwam ik Ivanka tegen. Ik vond haar een heel intrigerend figuur. Ik wist niet wie zij was, maar mijn oog werd toch naar haar toe getrokken. Haar charisma, haar uitstraling, dat doet je gewoon naar haar kijken. Lange tijd bleef ik haar volgen, meer als guilty pleasure. Het was interessant om te zien hoe zij als vrouw opereerde in de wereld van het vastgoed, waar toch vooral mannen werken.’